Tuinstudio Lippets

Jarno Lippets is februari 2019 als jonge enthousiaste ondernemer begonnen met Tuinstudio Lippets vanuit zijn liefde voor alles wat groeit en bloeit.  Als tuin- en landschapsontwerper wil hij zijn bijdrage leveren aan de biodiversiteit door natuurlijk tuinieren te bevorderen. Dat begint met een goed tuinontwerp. Met een slim ontwerp heeft u minder onderhoud, wordt uw tuin een paradijs voor uzelf, insecten en dieren én bent u beter voorbereid op de gevolgen van klimaatverandering.

Opleiding & Ervaring

Jarno Lippets heeft zijn opleiding genoten aan het Groenhorst College en Hogeschool Van Hall Larenstein (Tuin- & Landschapsinrichting). Daarbij heeft hij stage gelopen bij diverse hoveniers en tuinarchitecten.

Nadat hij zijn opleiding heeft afgerond werkte Jarno voor diverse gerenommeerde hoveniers en landschapsarchitecten waar hij de kans kreeg om zijn vernieuwende ideeën in de praktijk te brengen.In 2019 besloot hij als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Voorbeelden van onze projecten

Wilt u een goede indruk krijgen van wat we allemaal voor u kunnen doen? Kijk eens rond bij onze projecten en ontwerpen!

Bekijk onze projecten
Bekijk onze ontwerpen

Laten we beginnen met een goed ontwerp!

U wilt ook de luxe en het comfort van een goed ontworpen tuin? Neem contact met ons op. We komen graag langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

CONTACT